Косовски специјалци ухапсили пензионисаног шумара из Паралова

Фото ГрачаницаОнлајн: КПС
Фото ГрачаницаОнлајн (АРХИВА)

Специјална косовска полиција ухапсила је јутрос у породичној кући, у махали Јакочеви, пензионисаног шумара из Паралова, Радомира Антића (65) и привела га на саслушање код надлежног тужиоца, јавила је РТВ Пулс из Шилова. 

Како је редакцији ове телевизије јавила родбина, акција је почела у седам часова, а полицајци су дошли са шест службених џипова наоружани дугим цевима. Хапшењу је претходио претес куће Антића, при чему је, наводно, пронађена једна ловачка пушка са истеклом дозволом.

Радомир живи са супругом и двојицом синова и попут већине мештана Паралова бави се пољопривредном производњом.У току је саслушање код тужиоца у Гњилану који ће одлучити о даљем току случаја.

13:00 – Антићу 48 сати притвора због ловачке пушке и муниције.

Против Радомира Антића, из Паралова, тужилац је данас одредио притвор од 48 часова због кривичног дела неовлашћеног поседоване оружја и муниције.

Приликом јутрошњег претреса ,у породичној кући Антића у селу Паралово, полиција је,  пронашла нелегалну ловачку пушку, пиштољ М75 и 40 метака различитог калибра, потрвдио је портпарол косовске полиције за регион Гњилана Исмет Хашани, јавља РТВ Пулс.

Радомир, који је по професији шумар у пензији, живи са супругом и двојицом синова и попут већине мештана Паралова бави се пољопривредном производњом.

(извор РТВ ПУЛС)