fbpx

Kosovski specijalci uhapsili penzionisanog šumara iz Paralova

Фото ГрачаницаОнлајн: КПС
Фото ГрачаницаОнлајн (АРХИВА)

Фото ГрачаницаОнлајн: КПС

Specijalna kosovska policija uhapsila je jutros u porodičnoj kući, u mahali Jakočevi, penzionisanog šumara iz Paralova, Radomira Antića (65) i privela ga na saslušanje kod nadležnog tužioca, javila je RTV Puls iz Šilova. 

Kako je redakciji ove televizije javila rodbina, akcija je počela u sedam časova, a policajci su došli sa šest službenih džipova naoružani dugim cevima. Hapšenju je prethodio pretes kuće Antića, pri čemu je, navodno, pronađena jedna lovačka puška sa isteklom dozvolom.

Radomir živi sa suprugom i dvojicom sinova i poput većine meštana Paralova bavi se poljoprivrednom proizvodnjom.U toku je saslušanje kod tužioca u Gnjilanu koji će odlučiti o daljem toku slučaja.

13:00 – Antiću 48 sati pritvora zbog lovačke puške i municije.

Protiv Radomira Antića, iz Paralova, tužilac je danas odredio pritvor od 48 časova zbog krivičnog dela neovlašćenog posedovane oružja i municije.

Prilikom jutrošnjeg pretresa ,u porodičnoj kući Antića u selu Paralovo, policija je,  pronašla nelegalnu lovačku pušku, pištolj M75 i 40 metaka različitog kalibra, potrvdio je portparol kosovske policije za region Gnjilana Ismet Hašani, javlja RTV Puls.

Radomir, koji je po profesiji šumar u penziji, živi sa suprugom i dvojicom sinova i poput većine meštana Paralova bavi se poljoprivrednom proizvodnjom.

(izvor RTV PULS)

%d bloggers like this: