fbpx

Vučić se vraća u Mitrovicu, polaže venac na mesto ubistva Olivera Ivanovića

блокада села Бање

блокада села Бање

Kosovska policija nije dozvolila da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije uspeo da dođe do sela Banje u Opštini Srbica. Očekuje se da za oko pola sata, sa Milenom Ivanović, suprugom ubijenog Olivera Ivanovića, predsednik Srbije položi venac na mestu ivanovićeg ubistva.


12.05 – Himnom “Bože pravde”, u izvođenju Kulturno-umetničkog društva “Kopaonik” iz Leposavića, u Severnoj Mitrovici je započeo miting i obraćanje Aleksandra Vučića građanima na Kosovu. Osim predstavnika Srpske liste, uz predsednika Vučića je tokom intoniranja himne bila i Milena Ivanović, supruga ubijenog Olivera Ivanovića.

miting i obraćanje Aleksandra Vučića građanima na Kosovu

11:10 – Aleksandar Vučić je posle onemogućene posete selu Banje izjavio:

“Jasno je da iza toga stoji zvanična Priština. Nato i Kfor su potpisli dozvolu za moj odlazak u selo Banje, ali nisu mi to obezbedili”, rekao je Vučić.


11:05 – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, položio je cveće na mestu ubistva Olivera Ivanovića, sa Ivanovićevom suprugom Milenom.


10:55 – Aleksandar Vučić se telefonom obratio meštanima sela Banje, rekavši da zbog bezbednosti samih građana nije insistirao da dođe u selo. Preostalim Srbima u ovom delu Kosova i Metohije obećao je da će Srbija učiniti sve da im život bude lakši i bezbedniji.

blokada sela Banje

Anđelka Ćup

%d bloggers like this: