Театар ГЕТО подржава живот

Театар ГЕТО је синоћ у сали Дома културе извео представу “ПМС “, а прикупљена средства у износу од 13.270 динара биће уплаћена фондацији “Подржи живот”.

Млади глумци и руководство Театра ГЕТО су још једном, осим талента, показали и хуманост. Судбина малог Душана Тодоровића који се бори за живот, младе “Гетеовце” није оставила равнодушним, па су за своје суграђане припремили хумористичку представу “ПМС”.

Догодовштине главне јунакиње Мине, вођене вештом руком редитеља Зорана Ристића, разгалиле су све оне који су синоћ кафиће и мобилне телефоне заменили позоришним даскама,придружујући се на тај начин хуманитарној акцији Театра ГЕТО.

“Театар ГЕТО је дошао са фестивала у Зајечару “Арт зона за све” и чуо је информацију да се прикупљају средства за лечење Душана Тодоровића. Одмах смо одлучили да направимо репризу наше представе “ПМС” коју смо радили у Зајечару, како бисмо прикупљен новац послали малом Душану. После добијене информације да је новац за Душана прикупљен, одлучили смо да новац који ћемо прикупити, уплатимо фондацији “Продужи живот”. ГЕТО се увек одазива хуманитарним акцијама и увек ће се одазивати”, каже за наш портал редитељ Зоран Ристић.

Од улазница, чија је цена била 100 динара, Театар ГЕТО је сакупио 13.270 динара, а новац је одмах уплаћен фондацији “Подржи живот”.

Анђелка Ћуп