Питања које је Бошко Обрадовић упутио Влади Србије

Грађани ни овог последњег четвртка у месецу нису од Владе добили одговоре на важна питања већ још једну Пинк представу, саопштава покет Двери.  У саопштењу се наводи да председник Двери, Бошко Обрадовић није добио прилику да постави ова важна питања:

  1. Да ли Влада Србије зна о чему преговара председник Србије Александар Вучић у Бриселу када је у питању Косово и Метохија? Да ли га је Влада овластила и која је преговарачка платформа Владе ако је има, пошто овде у Народној скупштини Председник није добио овлашћење да преговара нити је усвојена преговарачка платформа?
  2. Да ли ће Влада Србије демантовати јавно да су општине Прешево, Бујановац и Медвеђа предмет тајне трговине и замене нашег за наше, коју тренутно води Председник Србије под разним именима: разграничења, корекције граница, поделе Косова?
  3. Да ли је Влада Србије упозната са протестом мама и породиља 25. септембра и са катастрофалним ефектима закона о финансијској подршци породици са децом који дискриминише породиље? И када ће овај закон бити промењен? Не интересује нас нити један други одговор сем тачан датум када ће то урадити.
  4. Зашто Влада Србије продаје наша природна богатства: руде (пример РТБ Бор), пољопривредно земљиште (пример ПКБ) и речне токове (пример Стара Планина, Пирот и Књажевац)? Шта је следеће на распродаји: Комерцијална банка, ЕПС и Телеком? Хоћемо ли после тога имати било шта у овој држави у нашем власништву или ћемо сви бити робље код страног газде?
  5. Када ће Влада Србије пензионерима да врати све оно што им је одузето у последње четири године?
  6. Ко је министар културе у Влади Републике Србије, Владан Вукосављевић или Жељко Митровић? Зашто су председник Владе, министри одбране и полиције, као и челници РЕМ-а, стали на страну власника приватне ТВ, а не свог колеге министра?
  7. Да ли је истина да је СНС између два круга председничких избора 2012. године уплатио 246 милиона евра фирми које сад нема у АПРу а која је у ствари фирма Вучичевог кума Горана  Веселиновића и да ли ће неко одговарати за прање пара које СНС спроводи у изборним кампањама?