Српска напредна странка обележила десети рођендан и у Грачаници

Општински одбори Српске напредне странке Приштина, Косово Поље и Липљан, чланови и симпатизери, обележили су у Грачаници десет година од оснивања ове странке, уз шампањац и рођенданску торту.

Српска напредна странка Приштина, која броји преко 3.800 чланова, слави десет година од оснивања. Чланови и руководство странке су поносни на своје резултате, али има још много простора за рад и побољшање услова живота грађана, рекла је, поздрављајући присутне, председница Месног одбора СНС Кишница, Снежана Јовановић.

“Пре десет година смо се истопвако окупили, градећи јединство, знајући да ћемо само тако учинити нешто боље за наш народ и нашу децу. Верујући председнику наше странке, Александру Вучићу, успели смо да изградимо преко позтребно јединство.Поштујући програм и начела странке, данас знамо куда иде Србија и какви су нам изгледи да Срби на Косову и Метохији одбране своје достојанство,сачувају свој идентитет и опстану на својим огњиштима”, рекла је Јовановића, додајући да је СНС од свог оснивања радила на стабилном и безбеднијем окружењу за Србе на Косову и Метохији. Она је истакла да је захваљујући Влади Србије, председнику Вучићу и Канцеларији за Косово и Метохију, живот на Срба на овим просторима знатно бољи.

Градоначелник Грачанице и председник Месног одбора СНС насељеног места Грачаница, Срђан Поповић, пожелео је члановима јошмного славља на челу са председником Александром Вучићем.

““Нека нам не буду примат функције, нека нам мерило нашег успеха буде колико смо се променили набоље, колико смо урадили за свој народ и колико смо урадили за своју државу. Ми свакодневно дајемо резултате и свакодневно радимо како би нашем народу било боље”, рекао је Поповић, обећавши да ће се чланови и руководство СНС залагати још више како би, како је рекао, и поред проблема са којима се сусреће, народ на Косову и Метохији живео боље

Централна прослава десет година постојања Српске напредне странке одржаће се у Краљеву. У име Општинског одбора СНС Приштина, централној манифестацији ће присуствовати његов председник Љубинко Караџић, као и члан Извршног одбора СНС Бранимир Стојановић и председник Месног одбора СНС Грачаница, Срђан Поповић.

Анђелка Ћуп