У Лапљем Селу отворена нова школска сала

Председник општине Грачаница Срђан Поповић, данас је у присуству својих сарадника, директора основне школе „Миладин Митић“. Љубише Караџића и ученика, отворио школску спортску салу, површине 710 квадратних метара, намењену ученицима ове образовне институције.

„Посебно ми је драго што видим оволики број деце која се радују јер знамо колико је њима овај вид рекреације кроз часове физичког васпитања важан. Општина Грачаница наставља да ради за нашу омладину јер то је наша будућност и печат останка и опстанка на овом простору“, рекаозао је Поповић и ученицима и наставницима пожелео пуно успеха у даљем раду и школовању.

Директор основне школе „Миладин Митић“  у Лапљем Селу, Љубиша Караџић, коме је данас на употребу предат објекат, захвалио је општини Грачаница на залагању у реализацији овог веома значајног пројекта.

Школска спортска сала  чију је изградњу финансирала општина Грачаница површине је око 710 квадратних метара а завршена је за свега неколико месеци након што су претходних година радови прекидани због проблема са извођачима.