Позив: УСАИД пројекат Локално ефикасно управљање

Фото В. ЋУП; ГрачаницаОнлајн: Општина Грачаница

Општина Грачаница уз помоћ УСАИД пројекта Локално ефикасно управљање (ЛЕГО), организује заједнички јавни састанак невећинских и већинских заједница у општини, како би расправљали о нивоу ангажованости грађана и њиховом учешћу у процесу доношења одлука. Сврха јавног састанка је да се оцене и истраже могућности за побољшање капацитета ове општине, да искажу потребе и очекивања грађана, њиховим ефикасним укључивањем у процесу доношења одлука на локалном нивоу.

Недавно започети УСАИД пројекат Локално ефикасно управљање ће пружати помоћ и подршку невећинским и већинским заједницама и локалној самоуправи у побољшању њихове међусобне интеракције, да би се тако омогућило пружање побољшаних, ефикасних и транспартентних услуга од стране локалне управе.

Општина Грачаница, пружа ову изузетну прилику својим грађанима да заједно процене и прегледају потребе, изазове и недостатке у погледу комуникације између општине и грађана.

Састанак ће бити одржан у просторијама Скупштине општине Грачаница, у петак, 9. новембра 2018., са почетком од 12:00 часова.

Ваша мишљења и сугестије се истински вреднују и од највеће су важности за осмишљавање стратегија за укључивање заједница.