Весељи: ПДК увек побеђује, јер се не боји да преузме одговорност. Ушли смо у рат са Србијом и попедили је

Лидер Демократске партије Косова Кадри Весељи рекао је у обраћању члановима и симпатизерима на крају године, да је ПДК увек заслужила поверење грађана, јер се не боји одговорности и изазова.

„Као странка смо почели ове године са изборима у Демократској омладини Косова. Завршавамо на узорку са општим изборима странке. Као држава, почели смо са споразумом постигнутим са Црном Гором. Завршавамо са Војском Косова. Ово је Демократска странка Косова, када започнемо посао, завршавамо са чашћу, достојанством, успехом и увек у служби земље “, рекао је Весељи.

Он је нагласио да је у интерном изборном процесу, ПДК до сада одржала више од 1000 координационих састанака у својих 1.200 експозитура широм Косова.

Весељи са члановима и симпатизерима своје странке

„Ми смо Демократска странка Косова. Можда имамо грешке, али када се ради о држави, нацији, домовини, никада не грешимо. Јер за нас, Косово и држава су изнад свега осталог. Ми не преузимамо одговорност. Нити се бојимо да се суочимо са изазовима. Ушли смо у рат са Србијом и победили смо је“, рекао је Весељи.