Поповић обишао поврећене ученике у саобраћајној незгоди

Председник општине Грачаница Срђан Поповић обишао је повређене ученике и возача аутобуса у саобраћајној несрећи у Грачаници који су збринути на одељењу хирургије у овом месту.

„Здравстевено стање повређених је добро, на лечењу је двоје ученика и возач аутобуса и најважније је да се сви опорављају. Уверио сам се да су им услови добри и све је како треба што се тиче њихове неге, па се надамо да ће веома брзо бити пуштени кући“, рекао је Поповић.

Он је изјавио да ће наредних дана полиција изађи и са резултатима истраге саобраћајне несреће, која се јутрос догодила на кружном току у Грачаници, када је полицијски аутомобил налетео на минибус, у којем су се налазили ученици из Доње Брњице.

„Општина ће се потрудити да ученицима обезбеди нови превоз“, додоа је председник Срђан Поповић. Заједно са њим повређене је обишао и директор здравства Александар Поповић.

Проф. др Братислав Лазић казао је да је након саобраћајне несреће у болници хоспитализовано десеторо повређених.

„Седморо збринутих отупшено на кућно лечење, а троје је задржано ради праћења њиховог стања. Њихово стање је стабилно у овом тренукту и очекујемо да ћемо их нако опсервације и детаљних контролних прегледа током сутрашњег дана отпустити из болнице“, рекао је Лазић.