Zubin Potok: Unija pekara Srbije daruje dukate za Božićnu česnicu koja će se prelomiti u Kosovskoj Mitrovici

Фото В. ЋУП; ГрачаницаОнлајн: општина Зубин Поток


Predsednik Unije pekara Srbije Zoran Pralica, narodna poslanica Marija Obradović i zamenik direktora Kancelarije za KiM Dušan Kozarev posetiće u petak, 4. januara pekaru "Kolašin" u  Zubinom Potoku.

Predsednik Unije pekara Srbije Zoran Pralica, narodna poslanica Marija Obradović i zamenik direktora Kancelarije za KiM Dušan Kozarev posetiće u petak, 4. januara pekaru „Kolašin“ u  Zubinom Potoku.

Pekara „Kolašin“  snabdeva hlebom veći deo severa Kosova i Metohije, a funkcioneri Vlade Republike Srbije će se sastati sa Vlastom Milentijevićem, vlasnikom pekare i regionalnim šefom kriznog štaba za snabdevanje, sa kojim će razgovarati o daljoj redovnoj dostavi brašna.

Najavljeno je da će Zoran Pralica, u ime Unike pekara Srbije, donirati dukate za česnicu, koja će na Božić biti lomljena kod spomenika Knezu Lazaru u Kosovskoj Mitrovici.

Istog dana u zgradi Opštine Zubin Potok, Obradović, Kozarev i Pralica sastaće se sa predstavnicama preduzetnica sa KiM i predsednikom Privremenog organa Opštine Zubin Potok Srđanom Vulovićem.