Ђурић: Кадри Весељи у фронт против Србије позива Северну Македонију и Црну Гору

Директор Канцеларије за КиМ Марко Ђурић каже да су хистерични позиви Кадрија Весељија за регионално уједињење против Србије и њеног председника најснажнија потврда колико се председник Александар Вучић непоколебљиво бори за српск државне и националне интересе.

Та борба, оцњује Ђурић, очигледно даје резултате, што како наглашава, најопаснијег међу Албанцима „чини нервозним и уплашеним до те мере да најављује повратак у шуму, где је својевремено и пекао свој криминални и терористички занат“.

-Јасно је ко је данас највећа претња стабилности региона, а то су управо Кадри Весељи и његови политички истомишљеници, и апсурдно је да он у фронт против Србије позива Северну Македонију и Црну Гору, две државе које су најугроженије великоалбанском политиком Кадрија Весељија, истиче Ђурић.

иректор Канцеларије за КиМ подсећа да ће председник Србије Александар Вучић, уверен да је пут мира, економског и сваког другог напретка Западног Балкана једина одговорна политика, наставити да се доследно бори за стабилизацију и модернизацију наше државе и региона, трагајући за компромисом са косовско-метохијским Албанцима.