Канцеларија за КиМ: Смена Тодосијевића показје да Харадинају требају фикуси, приватни и искључиво послушни Срби

Сменом министра администрације локалне самоуправе Ивана Тодосијевића Харадинај је потврдио да су њему потребни искључиво послушни Срби, који ће привременим институцијама у Приштини давати привид мултиетничности, саопштено је из Канцеларије за КиМ.

На овај начин, напомиње се у саопштењу, Харадинај је показао да се српском народу на Косову и Метохију континуирано ускраћују људска и политичка права, право на истину и сопствено мишљење.

Додаје се да Харадинај и њему слични морају да схвате да Срби никада неће престати да ствари називају правим именом и да ће за њих агресија НАТО-а на СР Југославију увек бити агресија, а да ће злодела албанских екстремиста памтити и ове и будуће генерације као злочине којих се гнуша сав цивилизовани свет.

Вероватно ће Харадинај пронаћи још неког приватног Србина који ће бити фикус у његовој влади, али такав Србин засигурно неће имати легитимитет, углед и подршку нити српског народа на КиМ, нити Републике Србије, закључује се на крају саопштења Канцеларије за КиМ.