fbpx

SZS: Radnicima koji ne žele na miting SNS-a nudimo besplatnu pravnu pomoć!

Opozicija u petak evidentira odsutne sa radnih mesta i nudi pravnu pomoć onima koji ne pristanu na ucene SNS-a, navodi u saopštenju Savez za Srbiju.

Opozicija u petak evidentira odsutne sa radnih mesta i nudi pravnu pomoć onima koji ne pristanu na ucene SNS-a, navodi u saopštenju Savez za Srbiju.

U petak 19. aprila, organizatori protesta 1 od 5 miliona zajedno sa Asocijacijom slobodnih odbornika, evidentiraće sve koji napuste radno mesto u lokalnim samoupravama zbog odlaska na Vučićev miting i sve funkcionere koji tog dana u toku radnog vremena budu u službi SNS- a i primoravaju druge na isto postupanje.

„Kao i za sve skupove koje oragnizuje SNS Aleksandra Vučića do sada, i ovaj put se vrši strašan mobing nad zaposlenima u lokalnim samoupravama širom Srbije. SNS direktori i rukovodioci, zbog ispunjavanja kvota dobijenih iz centrale SNS, primoravaju radnike da u petak napuste svoje radno mesto i dođu na Vučićev miting u Beograd”, naglašava se u saopštenju Saveza za Srbiju.

Zaposleni pod ugovorom najčešća su meta ovih pritisaka i, iako razumemo da su u strahu za sopstvenu egzistenciju, pozivamo ih da odbiju ovu prinudu koja predstavlja kršenje zakona, zloupotrebu položaja u stranačke svrhe i trošenje novca svih građana za interes jedne stranke. Svima njima nudimo pravnu pomoć u slučaju daljih pritisaka ili odmazde SNS zbog odbijanja da napuste radno mesto, naglašava SZS.

U petak 19. aprila, organizatori protesta 1 od 5 miliona zajedno sa Asocijacijom slobodnih odbornika, evidentiraće sve koji napuste radno mesto u lokalnim samoupravama zbog odlaska na Vučićev miting i sve funkcionere koji tog dana u toku radnog vremena budu u službi SNS- a i primoravaju druge na isto postupanje, zaključuje se na kraju saopštenja.

%d bloggers like this: