Apostolova obećala pomoć i podršku ministarki Hodžić

Адријана Хоџић и Наташа Апостолова

Ministarka za administraciju i lokalnu samoupavu Adrijana Hodžić razgovarala je danas  sa šeficom Kancelarije EU na Kosovu Natalijom Apostolovom

Ministarka za administraciju i lokalnu samoupavu Adrijana Hodžić razgovarala je danas  sa šeficom Kancelarije EU na Kosovu Natalijom Apostolovom o trenutnoj situaciji, prevremenim lokalnim izborima na severu, zakazanim za 19. maj, opštinskim uslugama za građane na severu, kao i o ostalim svakodnevnim problemima lokalnog stanovništva, saopšteno je iz odseka za odnose sa javnošću Ministarstva administracije i lokalne samouprave.

“Cilj Ministarstva za administraciju i lokalnu samoupravu jeste da podržava opštine sa ciljem da se poboljša kvalitet i efikasnost pružanja usluga građanima, samim tim, nastojaću da budem u što bližoj saradnji sa svim gradonačelnicima, kako bismo zajedničkim naporima i radom poboljšali stanje u svakoj opštini,“, istakla je Hodžićeva.

Šefica Kancelarije EU na Kosovu i Specijalna predstavnica, Natalija Apostolova, obećala je pomoć i podršku, na centralnom i lokalnom nivou.