Грачаница: Лопови ноћас обили кућу и власнику однели велику количину новца и злата

Лопови су синоћ око 22 часа обили кућу М.А. у улици Гаврила Принципа у Грачаници одакле су однели 15.000 евра у готовини и злато у вредности од близу 2.000 евра, потврдио је за портал ГрачаницаОнлајн власник обијене куће. 

М.А. каже да су лопови ушли тако што су чврстим металним предметом развалили балкон врата са задње стране куће. Крађа се, како наоводи, догодила за мање од сат времена, колико су опљачкани власник и његова супруга били одсутни од куће.

„Ми смо око 21 и 15 отишли код кумова на кафу и вратили смо се око 22.00 часа. Када смо ушли у кућу затекли смо лом. Преврнуте и побацане ствари по соби, а ја сам уочио да су балкон врата са задње стране куће отворена. Када сам пришао видео сам да су поломљена и да су лопови, највероватније ту ушли у побегли у том правцу пошто су претходно имали довољно времена да направе преметачину и однесу оно што им је требало“, каже М.А.

Случај је пријављен Полицији која је синоћ обавила увиђај. Последњи случај крађе у Грачаници догодио се 15. априла када је власнику Б.Д. украден аутомобил.

И.М.