fbpx

Popović: Porodične i komšijske veze uvek su bile najjača snaga i oružje našeg pravoslavnog naroda!

Срђан Поповић

Tradicionalnim hrišćanskim pozdravom Hristos Vaskrse - Vaistinu Vaskrse predsednik opštine Gračanica Srđan Popović čestitao je sveštenstvu i monaštvu i svim pravoslavnim vernicima najveći hrišćanski praznik Vaskrs.

Tradicionalnim hrišćanskim pozdravom Hristos Vaskrse – Vaistinu Vaskrse predsednik opštine Gračanica Srđan Popović čestitao je sveštenstvu i monaštvu i svim pravoslavnim vernicima najveći hrišćanski praznik Vaskrs.

„Praznik Hristovog vaskrsenja je praznik mira, ljubavi i obnovljene nade, praznik koji nas opominje da ne odustajemo i da verujemo. Želim vam da praznične dane provedete u krugu porodice, okruženi prijateljima u međusobnom poštovanju, ljubavi i toleranciji. Praznični dani su prilika da pokažemo svoju snažnu opredeljenost ka istinskim vrednostima da pokažemo da su porodične i komšijske veze bili uvek najjača snaga i oružje našeg pravoslavnog naroda“, rekao je Popović.

Predsednik opštine Gračanica je naglasio da u  ime institucije koju zastupa i u svoje lično ime želi da radost praznika uđe u sve domove i donese  lični mir, zdravlje i svaku sreću.

„Neka nam Bog pomogne da ovaj Vaskrs i svaki sledeći praznik slavimo u slozi, miru i toleranciji“, naveo je predsednik opštine Gračanica Srđan Popović u vaskršnjoj poruci pravoslavnim vernicima.

%d bloggers like this: