Српска листа: Изборна победа, победа спрског јединства и дебакл пропагатора српског раздора

Српска листа је саопштила да после најновије победе српског јединства и дебакла пропагатора српског раздора, међу којима је и Бошко Обрадовић, лекција за све њих је да са таквом политиком никада и нигде неће победити, осим можда у такмичењу за стране грантове. 

„Нервозни јер њихов позив за бојкот није успео, чланови Савеза за Србију, албански екстремисти и неки међународни званичници не могу да сакрију своје разочарање, и лију сузе у хору.“

У саопштењу се даље наводи да су избори који су одржани у недељу били празник српске слоге, јединства али и победа политике председника Александра Вучића која гарантује опстанак и останак Срба на овим просторима.

„Са просечно 94% подршке на северу Косова и Метохије, са око 27% више освојених гласова него на прошлим изборима, српски народ је показао да су узалуд стране службе уложиле огроман новац у претходне две године са циљем рушења Српске листе, а самим тим, пропао је покушај да се раскину везе Београда и Срба на овим просторима. Бошко Обрадовић и њему слични могу слободно да наставе да у шатрама глуме пајаце, или да организују путујући циркус, али српски народ на Космету их је одавно прозрео и не жели им добродошлицу. бГласајући против Приштине, Срби на северу КиМ су гласали и против Обрадовића, Ђиласа, Јеремића и свих осталих којима смета српска слога”, закључује се на крају саопштења Српске листе.