Северна Косовска Митровица: Сирене за ваздушну опасност и акција косовских специјалних снага од раних јутарњих часова!

У Насељу Бошњачка махала у Северној Митровици у току је полицијска акција, јавља портал Коссев позивајући се на косовски медиј Каљзо. Каљзо, који и видео прилогом прати догађаје у северном делу подељеног града, јавља да се ради о великој акцији против кријумчара и криминалаца у Северној Митроивици.

У косовској полицији још увке нема званичних инфомрација о томе шта се догађа, а акције косовксих специја су најавиле сирене за опасност од раних јутарњих сати које су се прво огласили у Косовској Митовици, а касније и у Зубином Потоку.

Приштински портал Индекси.онлајнт јавља да су Специјалне јединице Косовске полиције данас предузеле акције у четири општине са већинским српским становништвом на северу Косова. Према изворима КосоваПресс, најмање пет особа је ухапшено под сумњом за организовани криминал. Операција је започела рано јутрос, а сирене за опасност који користе Срби на северу почеле су да завијањем упозоравају грађанство још око 6:00 часова. Сирене су се зачиле и сат времена касније, а за сада, како преносе медији, нема окупљање грађана.

И.М.