Српска листа: Уместо што шаље камионе за сликање Харадинај да хитно повуче антицивилизацијске таксе!

Приштина и њена сулуда политика притиска на Србе на Косову и Метохији је једини кривац за садашњу ситуацију у српским општинама северено од Ибра, а Рамуш Харадинај и остали албански политички лидери су апсолутно одговорни за то што се Срби на самопроглашеном Косову осећају као ловина и бића другог реда, саоптштила је Српска листа.

Врхунски је цинизам када Харадинај председника Србије Александра Вучића, осведоченог борца за мир, стабилност и српско-албанско помирење, оптужује за дестабилизацију и лажирање кризе на северу Косова и Метохије. Те јефтине пропагандне трикове Харадинај може да продаје својим лаковерним сународницима, али Срби знају ко им ради о глави и ко је главни креатор нестабилности у читавом региону, саопштава Српска листа.

У саопштењу се додаје да су кризу створили Харадинај, и његови партнери, увођењем антицивилизацијских такси, хапшењем и пребијањем недужних српских грађана, фабрикованим политичким оптужницама и сталним креирањем атмосфере мржње према српском народу.
Позивамо Харадинаја да, уместо што шаље камионе за сликање на север Косова и Метохије, под хитно повуче антицивилизацијске таксе, и тако да шансу миру и нормализацији.