fbpx

Popović i Milovanović o izmeštanju ambulante u centar Sarog Gracka

Срђан Поповић и Небојша Миловановић

Predsednik Opštine Gračanica Srđan Popović najoštrije je osudio upad lopova u zdravstvenu ambulantu u Starom Gracku, istakavši da ovakve stvari unose nemir i brigu za bezbednost građana srpske zajednice. "Nerazmljivo je da neko obije prostorije ambulante kaja služi svim zajednicama koje žive u tom mestu", ocenio je Popović.

Predsednik Opštine Gračanica Srđan Popović najoštrije je osudio upad lopova u zdravstvenu ambulantu u Starom Gracku, istakavši da ovakve stvari unose nemir i brigu za bezbednost građana srpske zajednice. „Nerazmljivo je da neko obije prostorije ambulante kaja služi svim zajednicama koje žive u tom mestu“, ocenio je Popović.

Predsednik Opštine Gračanica je konstatovao da i pored brojnih apela da se situacija smiri, ali i razgovora sa policijom i relevantim institucijama koje su zadužene za bezbednost, rezultata, nažalost nema.

„ Nadam se da će policija konačno početi da radi svoja posao, te da će počinioce veoma brzo naći i kazniti“, rekao je Popović. On je danas sa direktorom Doma zdravlja u Donjoj Gušterici kome pripada ambulanta u Starom Gracku, Nebojšom Milovanovićem, razgovarao o izmeštanju ambualnte iz objekta nekadašnje Zemljoradniček zadruge i njenom stacioniranju u centru tog sela.

I.M.

%d bloggers like this: