Горан Ракић: Полиција да ради свој посао

Горан Ракић, фото: В. Ћуп, ГрачаницаОнлајн

Председник Српске листе Горан Ракић најоштрије осуђује рањавање српског младића у северном делу Косовске Митровице, позивајући грађане на уздржаност и опрез.

„Чињеница је да су предстојећи избори и антисрпска хистерија албанских политичара из Приштине несумњиво разлог овог, али и серије других инцидената у претходном периоду на Косову и Метохији, на које нажалост, међународни представници ниједном до сада нису реаговали“, између осталог каже Ракић у саопштењу.

Председник Српске листе позива полицију да ради свој посао и најхитније открије виновнике овог, како је рекао, кукавичког напада.

„Кукавички напад на малолетног дечака Д.Б., српске националности од стране групе хулигана албанске националности, који су у северни део Косовске Митровице дошли из јужног дела града је апсолутно недопустив, противзаконит и сраман. У име Општине Северна Митровица и свих грађана свих националности, који у миру живе у нашој општини, захтевам од надлежних органа да најхитније идентификују, пронађу и лише слободе виновнике овог кукавичког чина, чиме ћемо послати јасну поруку да се насиље над нашим грађанима неће и не сме толерисати“, навео је Ракић, додајући да је угрожавање безбедности деце, како је рекао, неприхватљиво и неће бити толерисано.

А.М.