Поново обијена Амбуланта у Старом Грацку, директор Миловановић озбиљно размишља о њеној дислокацији

Директор Дома здравља у Горњој Гушетерици Небојша Миловановић, каже да мотив поновног упада у амбуланту у Старом Грацку није материјлна корист, већ да се Срби из тог места застраше и пошаље им се порука да су непожељни у овом месту.

Миловановић је у изјави за порал ГрачаницаОналјн изјавио да не може са сигурношћу да тврди да ли у амбуланти нешто фали док се са запосленима не уради ванредни попис лекова и осталог медицинског матеиријла.

Он је такође потврдио да је у плану дислоцирање амбуланте из објекта бивше земљораднике задруге на сигурнију локацију у центру села.

„ То смо договрили прошле недеље на састанку са председником општине Грачаница, Срђаном Поповићем и мислим да ће овај поседњи догађај само да убрза ту одлуку“, рекао је доктор Миловановић.

Амбуланта у Старом Грацку, која ради при Дому Здравља у Доњој Гуштерици где је Миловановић директор, до сада је обијена четири пута, а претхоини  упад лопова се догодио прошлог викенда на исти начин као и синоћњи, тако што је пртехно развијено стакло на предњем делу зграде. Случај је пријављен полицији Косова.

 И. Миљковић