fbpx

Srpska lista iz Leposavića: Jedinstvo i sloga garantuju opstanak

фото: ГрачаницаОнлајн

фото: ГрачаницаОнлајн


Sa konvencije u Leposaviću, predstavnici Srpske liste su pozvali Srbe na Kosovu na jedinstvo, slogu i dostojanstvo.

Sa konvencije u Leposaviću, predstavnici Srpske liste su pozvali Srbe na Kosovu na jedinstvo, slogu i dostojanstvo. Država Srbija je stala iza časnih i poštenih ljudi, a oni se nalaze u Srpskoj listi, poručeno je na početku predizborne kampanje, kao i da se Srbi neće odreći svojih prava.

„Nećemo se više deliti na one sa severa i one južno od Ibra, već ćemo pokazati zajedništvo i olakšati time državi Srbiji da bude prisutna na ovom području i da nam pomaže“, u prepunoj sali Kulturnog centra „Sava Dečanac“, rekla je muzička umetnica Ana Radosavljević.

Predsednik Opštine Gračanica Srđan Popović je istakao da je potrebno ljudima objasniti važnost glasanja za Srpsku listu.

foto: GračanicaOnlajn

„Uvek smo se branili istinom, a nju je teško pokoriti. Moramo osvojiti svih deset mandata i tako udariti čvrst temelj opstanka na ovim prostorima. Moramo ojačati vezu sa Srbijom i pružiti podršku našem predsedniku Aleksandru Vučiću koji naše interese brani svuda u svetu. Oni koji su se kandidovali u drugim partijama i ne slute kakvu štetu nanose našem narodu“, rekao je Popović, dodavši da su kandidati Srpske liste „pažljivo birani i da su časni i pošteni ljudi“.

„Neka gospoda u Proštini zna da nas nisu proterali i uplašili, ostali smo ovde uz svoju najvoljeniju Srbiju. Uzećemo svih deset mandata koji su Srbima zagarantovani i to će našim političkim protivnicima biti najveći šamar“, kazao je Slavko Simić, naglasivši da srpski narod ima viziju opstanka na KIM i da kako je rekao, nije svejedno da li će viziju opstanka realizovati Srpska lista ili Rada Trajković, Slobodan Petrović i ostali.

I gradonačelnik Leposavića Zoran Todić je naglasio da Srpska lista treba da bude izbor svakog Srbina, Bošnjaka, Roma i svakoga kome je Srbija na prvom mestu.

A.Ć.

%d bloggers like this: