Српска листа из Лепосавића: Јединство и слога гарантују опстанак

фото: ГрачаницаОнлајн

Са конвенције у Лепосавићу, представници Српске листе су позвали Србе на Косову на јединство, слогу и достојанство. Држава Србија је стала иза часних и поштених људи, а они се налазе у Српској листи, поручено је на почетку предизборне кампање, као и да се Срби неће одрећи својих права.

„Нећемо се више делити на оне са севера и оне јужно од Ибра, већ ћемо показати заједништво и олакшати тиме држави Србији да буде присутна на овом подручју и да нам помаже“, у препуној сали Културног центра „Сава Дечанац“, рекла је музичка уметница Ана Радосављевић.

Председник Општине Грачаница Срђан Поповић је истакао да је потребно људима објаснити важност гласања за Српску листу.

фото: ГрачаницаОнлајн

„Увек смо се бранили истином, а њу је тешко покорити. Морамо освојити свих десет мандата и тако ударити чврст темељ опстанка на овим просторима. Морамо ојачати везу са Србијом и пружити подршку нашем председнику Александру Вучићу који наше интересе брани свуда у свету. Они који су се кандидовали у другим партијама и не слуте какву штету наносе нашем народу“, рекао је Поповић, додавши да су кандидати Српске листе „пажљиво бирани и да су часни и поштени људи“.

„Нека господа у Проштини зна да нас нису протерали и уплашили, остали смо овде уз своју највољенију Србију. Узећемо свих десет мандата који су Србима загарантовани и то ће нашим политичким противницима бити највећи шамар“, казао је Славко Симић, нагласивши да српски народ има визију опстанка на КИМ и да како је рекао, није свеједно да ли ће визију опстанка реализовати Српска листа или Рада Трајковић, Слободан Петровић и остали.

И градоначелник Лепосавића Зоран Тодић је нагласио да Српска листа треба да буде избор сваког Србина, Бошњака, Рома и свакога коме је Србија на првом месту.

А.Ћ.