fbpx

Umesto optužnice, stigle fotografije

Фото В. ЋУП; ГрачаницаОнлајн: Косовска полиција

Фото В. ЋУП; ГрачаницаОнлајн

Prema najavama predmetnog tužioca u slučaju ubistva Olivera Ivanovića,

Prema najavama predmetnog tužioca u slučaju ubistva Olivera Ivanovića, do kraja ove nedelje trebalo je doći do podizanja optužnica u ovom slučaju. Ipak, umesto optužnica, na adresu medija stiglo je obaveštenje i apel građanima za pomoć. Nakon više od godinu i po dana istrage, Direkcija Kosovske policije za istragu teških zločina i Specijalno tužilaštvo pozivaju građane da im pomognu u identifikaciji dva osumnjičena uslikana u ulici Ivo Lola Ribar u Severnoj Mitrovici, u kojoj je Ivanović i živeo.

Kosovska policija, nakon 22 meseca istrage, traži pomoć javnosti u identifikovanju dve osobe za koje navode da su osumnjičeni u slučaju ubistva Ivanovića, a koji su, kako tvrde, uslikani u severnom delu Kosovske Mitrovice na dan ubistva Ivanovića.


Kosovska policija poziva svakoga ko ima informacije o osumnjičenima na priloženim fotografijama da ih obavesti putem broja telefona 080019999, ili putem imejla info@kosovopolice.com ili se jave u stanici policije.
Saopštenje je stiglo samo na albanskom jeziku.
Foto: Kosovska policija

Proširivanje istrage na „dvojicu mladih osumnjičenih“ predmetni tužilac Sulj Hodža najavljivao je više puta, a poslednji put i sa najviše informacija u oktobru, kada je tvrdio da su „umešani u organizovani kriminal“.

Iz svih dosadašnjih informacija ostaje nejasno kada je policija došla u posed ove fotografije – da li odmah nakon ubistva od kad slika datira prema službenim navodima – ili se radi o novom dokazu u slučaju ubistva Ivanovića, budući da policija tek sada traži pomoć građana.

Izvor KoSSev
%d bloggers like this: