Вељију у посети општини Зубин Поток: Разговарали смо како да повећамо поверење грађана у наше институције

Фото: Агим Вељију, Фејсбук

Косовски министар унутрашњих послова, Агим Вељију, посетио је данас општину Зубин Поток, полицијску станицу у овој општини и прелаз Брњак.

У пратњи Вељијуа били су и заменик министра из Српске листе, Милан Радојевић као и директор Косовске полиције Рашит Ћељај, саопштено је на његовој Фејсбук страници.

„Овом приликом био сам подробно упознат са радом и активностима ових институција, изазовима и проблемима са којима се суочавају општина Зубин Поток, полицијски службеници у овој општини, као и други полицијски службеници и службеници граничне полиције, посебно у овом времену управљања пандемијом COVID-19“.

Како је саопштио, на састанку са градоначелником општине Зубин Поток, Срђаном Вуловићем разговарао је о „продубљивању сарадње ове општине са Министарством унутрашњих послова и државним институцијама уопште, а посебно о потреби јачања сарадње и поверења грађана ове општине у наше институције“.

Састао се и са командиром полицијске станице, Звезданом Миливојевићем, док је на прелазу Брњак имао прилику да се „упозна са радом граничне полиције и царине на промету робе и људи између две земље, Косова и Србије, али и у спровођењу мера против пандемије“.

Извор: КоССев