Отворено Одељење Физикалне терапије у Дијагностичком центру, медији позвани селективно

фото: В. Ћуп, ГрачаницаОнлајн
фото: В. Ћуп, ГрачаницаОнлајн

Председник општине Грачаница Срђан Поповић данас је заједно са директором Клиничког центра у Грачаници проф др Братиславом Лазићем отворио одељење физијатрије у Дијагностичком центру у Грачаници, саопштено је на сајту општине „Наша Грачаница“, док наш портал није добио позивницу да присуствује догађају.

Поповић је након отварања одељења физијатрије нагласио да је ово још један показатељ настојања општине Грачаница да помогне својим мештанима и унапреди целокупни здравствени систем који се поред епидемије свакодневно бори да очува здравље свих грађана.

„Данас су наши мештани добили још један обновљен, леп простор у оквиру нашег здравственог система. Поред Републике Србије, и ми као општина помажемо колико год смо у могућности, не би ли обезбедили што је могуће боље услове за наш здравствени систем и за наше мештане. Здравство је стуб нашег останка и опстанка и ми сигурно нећемо стати. У плану имамо да и даље побољшавамо сарадњу са Клиничко-болничким центром и са нашим Домовима здравља. Оно што могу да кажем као градоначелник Општине Грачаница је да у овим тешким временима када нас је задесила ова пошаст са Ковидом-19, имамо један здравствени систем који је на завидном нивоу и који је увек на услузи нашим мештанима“, нагласио је Поповић, а објављено је на општинском сајту.

Анђелка Ћуп