fbpx

Četiri žrtve COVIDA-19 u srpskim sredinama na KiM

фото: В. Ћуп, ГрачаницаОнлајн

фото: В. Ћуп, ГрачаницаОнлајн

Četiri osobe su preminule u većinski srpskim sredinama na KiM u poslednja 24 časa, a od 181 testiranog uzorka su registrovane 52 osobe

Četiri osobe su preminule u većinski srpskim sredinama na KiM u poslednja 24 časa, a od 181 testiranog uzorka su registrovane 52 osobe inficirane korona virusom, saopšteno je iz Kriznog štaba Severne Mitrovice.

Iz Severne Mitrovice su dve preminule osobe, a po jedna je iz Zubinog Potoka i Kosovske Kamenice.

Iz Kosovske Mitrovice je 16 novoobolelih,14 je iz Leposavića, po osam inficiranih osoba je iz Zubinog Potoka i Zvečana, pet iz Gračanice i jedna novoobolela osoba je registrovana u Štrpcu. Iz Kosovske Mitrovice je u poslednja 24 sata izlečeno devet osoba, šest iz Zubinog Potoka, izlečene su četiri osobe iz Leposavića i dve iz Zvečana.

Trenutno u većinski srpskim sredinama, po podacima Kriznog štaba Severne Mitrovice ima 825 aktivnih slučajeva zaraze, a od početka epidemije je testirano 8.207 uzoraka, registrovano je 2.077 obolelih, od kojih su 53 osobe preminule.

Noćas kasno, iz Kriznog štaba opštine Gračanica je saopšteno da je u poslednja 24 sata na teritoriji ove opštine registrovano devet novooboellih osoba, a da je na bolničkom lečenju 48 pacijenata. Takođe, iz opštinskog Kriznog štaba u Gračanici tvrde da je od početka epidemije, na teritoriji opštine registrovano 189 obolelih od COVIDA-19.

A.M.
%d bloggers like this: