Iz perspektive umetnika u Centru građanske energije

„Iz perspektive umetnika”, naziv je debate koja že se sutra održati u centru građanske energije, u okviru projekta “CEC - Energija u doba pandemije “

„Iz perspektive umetnika”, naziv je debate koja že se sutra održati u centru građanske energije, u okviru projekta “CEC – Energija u doba pandemije“ podržanog od strane Kosovske fondacije za otvoreno društvo – KFOS.

Cilj projekta jeste oživljavanje i pokretanje društvenih aktivnosti i događaja u Gračanici, konkretno u Centru građanske energije, kroz pokretanje alternativnog i inovativnog pristupa u organizovanju javnih debata, tribina, emisija, radionica, dijalog sesija, foruma i slično.

Sutra, od 10:30, razgovaraćemo sa Agimom Krasnićijem (vajar, slikar i karikaturista) i Milošem Mitićem (šef umetničkog sektora ansambla „Venac“), o njihovoj profesiji, kao i, koliko umetnost i kultura mogu da budu vrsta psihoterapije za vreme pandemije.

Zbog epidemiološke situacije i preventivnih mera donetih od strane Vlade Kosova, događaj možete pratiti preko zoom platforme, a isti će biti uživo strimovan i na CSD Facebook stranici.

Zoom link:

https://us02web.zoom.us/j/85884152155?pwd=bzByQXBFUmZIeWtOdnovaEt6dEN6dz09