Српска листа предала кандидатуру за косовске изборе

Српска листа је данас предала Централној изборној комисији списак кандидата за косовски парламент, чији ће се осми сазив бирати 14. фебруара.

„И овог пута Српска листа има најбоље цандидате, иза које стоје резултати. Оно што је најважније, иза Српске листе и српског народа стоји председник Александар Вучић. Уверен сам да ће и овога пута Српска листа освојити свих десет мандата. Позивам грађане да изађу у што већем броју, јер ми се нећемо борити само за интересе српског народа већ и интересе Горанаца, Бошњака, Рома и осталих добронамерних људи“, рекао је Ракић после предаје листе.

Током Ракићевог обраћања медијима у Приштини, два Албанца су псовала и називала погрдним именима представнике Српске листе, јавља РТС.

Због провокација после предаје цандидатуре Српске листе, реаговао је и актуелни министер за заједнице и повратак и потпредседник Српске листе

“На нападе и увреде, наш одговор ће бити победа на изборима 14. фебруара и наставак демократске борбе за живот Срба на Косову”, написао је Јевтић на свом твитер налогу.