fbpx

Još jedna osoba preminula od COVIDA-19 u srpskim sredinama na Kosovu

фото: Н. Милосављевић, ГрачаницаОнлајн

фото: Н. Милосављевић, ГрачаницаОнлајн

Jedna osoba iz Prilužja je preminula od COVIDA-19 u srpskim sredinama na KiM u poslednja 24 časa, od 60 testiranih uzoraka su korona virusom

Jedna osoba iz Prilužja je preminula od COVIDA-19 u srpskim sredinama na KiM u poslednja 24 časa, od 60 testiranih uzoraka su korona virusom zaražene još 33 osobe, dok je 36 osoba izašlo iz izolacije, saopšteno je iz Kriznog štaba Kosovske Mitrovice.

Najveći broj novozareženih je u Severnoj Mitrovici, još 15, u Zvečanu je registrovano osmoro novozaraženih, u Leposaviću šestoro, u Zubinom Potoku još dvoje i u Gračanici i Prilužju registrovana je po jedna novozaražena osoba. Međutim, na osnovu saopštenja Kriznog štaba opštine Gračanica koje je objavljeno na sajtu Naša Gračanica, na teritoriji ove opštine je u poslednja 24 sata registrovano još 10 novozaraženih osoba.

Od početka epidemije, u srpskim sredinama na KiM je testirano 15.335 uzoraka, registrovano je 4.515 osoba zaraženih korona visrusom, od kojih je 109 osoba preminulo.

Iz Kriznog štaba opštine Gračanica je saopšteno da se trenutno u bolnici u Lapljjem Selu nalazi 35 pacijenata, a da je od početka epidemije registrovano 517 zaraženih.

Ana Marković
%d bloggers like this: