Четврти пут опљачкана породица Андрејевић у Грачаници

Вечерас око 20 часова непознати почионици упали су у кућу Александре Андрејевић у Грачаници и то је већ четврти пут да су петорица браћа Андрејевић на мети пљачкаша. Оно што је посебно занимљиво јесте да је Александра Андрејевић била у дневном боравку, док су лопови били у спаваћој соби.

Када је Александра у спаваћој соби угледала лопова, почела је да вришти и дозива помоћ.

“Била сам у купатилу, чула сам врисак, брзо сам откључала врата и потрчала ка Александриној кући, ухватила је за руку и увела у своју кућу. Обе смо биле јако уплашене и онда смо из моје куће гледале кроз прозор према њеној да видимо да ли ће неко изаћи напоље”, испричала нам је рођака Биљана Андрејевић.

Пошто су им се мужеви налазили у том тренутку на послу, Биљана их је позвала и тек су са њима ушли у обијену кућу.

“Затекли смо испретуране ствари у спаваћој соби. Лопов или више њих су побегли кроз прозор. Позвали смо полицију, тако да не знамо да је нешто нестало и шта су лопови успели да однесу. Александра ми је рекла да је у једној торбици држала новац, као и супругову плату коју је данас подгила у банци”, рекла је Биљана.

Ова породица је пре две године такође била опљачкана и тада су лопови из њихове куће украли 15.000 евра уштеђевине.

Вечерас је ову породицу обишао командир станице полиције у Грачаници Братислав Трајковић који је обећао да учунити све да починиоци ове крађе буду пронађени.

“Ово није први пут да се дешавају овакве ствари овој породици и на основу свих информација које смо добили од жртве, учинићемо све да дођемо до починилаца”, изјавио је Трајковић.

Њих је вечерас обишао и председник општине Грачаница Срђан Поповић и обећао да ће се ангажовати и инсистирати код полиције да починиоци ове и ранијих крађа буду пронађени.

Ана Марковић