Још две жртве COVIDA-19 у српским срединама на Косову

фото: Н. Милосављевић, ГрачаницаОнлајн

Још две особе су преминуле у последња 24 часа у српским срединама на КиМ, од 110 тестираних узорака је регистровано 56 особа позитивних на корона вирус, док је 30 особа изашло из изолације, саопштено је из Кризног штаба Косовске Митровице, јавља портал Коссев.

У Северној Митровици је регистровано још 30 новозаражених, у Лепосавићу још осам, по шест новозаражених је регистровано у Звечану и Зубином Потоку, петоро новооболелих је из Прилужја и једна новозаражена особа је са подручја Каменице.

Од почетка епидемије, у српским срединама на КиМ је тестирано 15.595 узорака, регистровано је 4.638 особа заражених корона вирусом, од којих је 113 особа преминуло, док је тренутно 657 активних случајева заразе.

Јуче је у општини Грачаница регистровано још девет особа позитивних на корона вирус, а на болничком лечењу се налази 34 пацијента, саопштено је из Кризног штаба општинској Информативној служби, како пише на сајту Наша Грачаница. Од почетка епидемије, у општини Грачаница је регистровано 526 лица позитивних на корона вирус.

А.М.
Извор: Коссев; Наша Грачаница