fbpx

U Gračanici 14, u ostalim sprskih sredinama 28 novozaraženih korona virusom, jedna osoba preminula

фото: Н. Милосављевић, ГрачаницаОнлајн

фото: Н. Милосављевић, ГрачаницаОнлајн

Još 14 osoba zaraženih korona virusom, registrovano je u poslednja 24 sata na teritoriji opštine Gračanica,

Još 14 osoba zaraženih korona virusom, registrovano je u poslednja 24 sata na teritoriji opštine Gračanica, dok se 47 pacijenata nalazi na lečenju na Infektivnoj klinici u Lapljem Selu, saopšteno je iz opštinskog Kriznog štaba.

Od početka pandemije, u opštini Gračanica je registrovano 630 osoba inficiranih korona virusom.

Krizni štab opštine Gračanica apelovao je još jednom na meštane da se pridršavaju svih mera kako bi se sprečilo dalje širenje infekcije.

„Opštinska inspekcija intenzivno kontroliše poštovanje mera zaštite od virusa COVID-19 i svako ko ih bude kršio, biće kažnjen“, poručeno je iz Kriznog staba u Gračanici.

Jedna osoba je preminula od COVIDA-19 u poslednja 24 sata u srpskim sredinama na Kosovu, a od 80 testiranih uzoraka je registrovano još 28 osoba, zaraženih korona virusom, saopšteno je iz Kriznog štaba Kosovske Mitrovice.

U Severnoj Mitrovici je registrovano 13 novozaraženih, u Leposaviću pet, u Zvečanu četiri, u Zubinom Potoku tri, u Prilužju dva i u Kamenici još jedan novozaraženi.

Od početka epidemije, u srpskim sredinama na KiM je testirano 16.247 uzoraka, registrovane su 4.874 osobe pozitivne na korona virus, od kojih je 116 osoba preminulo.

Ana Marković
%d bloggers like this: