fbpx

U opštini Gračanica u toku sanacija lokalnih puteva

фото: В. Ћуп, ГрачаницаОнлајн

фото: В. Ћуп, ГрачаницаОнлајн


Opština Gračanica preko opštinskog Odeljenja urbanizma počela je intenzivne radove na sanaciji lokalnih puteva.

Opština Gračanica preko opštinskog Odeljenja urbanizma počela je intenzivne radove na sanaciji lokalnih puteva. Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović najavljuje da će „najfrekventniji putevi biti sanirani u svim mestima opštine Gračanica“.

Radovi na sanaciji i popunjavanju udarnih rupa trenutno se sprovode na putu Gračanica-Laplje Selo gde je frekvencija vozila i najveća, a velikim delom radovi su završeni i na lokalnom putu kroz Preoce, navodi se u saopštenju opštine Gračanica.

Napominje se da opštinske ekipe intenzivno rade na terenu na popunjavanju i krpljenju rupa „na svim problematičnim mestima gde je saobraćaj bio otežan“.

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović kazao je da je zadovoljan intenzitetom radova i najavljuje da će se sa radovima nastaviti i narednih dana.

foto: V. Ćup, GračanicaOnlajn

„Zimski period doveo je do toga da su mnogi lokalni putevi pretrpeli izvesna oštećenja pa smo odmah sa lepšim vremenom odlučili da se preko opštinskog odeljenja urbanizma krene sa sanacijom lokalnih puteva. Radovi idu dobro i u narednom periodu učinićemo sve da se u svim mestima naše opštine saniraju lokalni putevi gde ima najviše oštećenja. Opština Gračanica je servis svih građana činimo sve da naši oni budu zadovoljni i naš cilj o ravnomernim ulaganjima biće vidljiv i u narednom periodu“, kazao je Popović.

Opština Gračanica zahvaljuje građanima na razumevanju, jer je saobraćaj usporen na mestima gde se izvode radovi.

Milena Maksimović
Izvor: Naša Gračanica.
%d bloggers like this: