fbpx

MZZP podržalo zahtev gradonačelnika opština Parteš-Pasjane i Ranilug za realizaciju infrastrukturnih projekata i izgradnju kuća

фото: Министарство за заједнице и повратак

фото: Министарство за заједнице и повратак

Ministar za zajednice i povratak Goran Rakić se danas sastao sa gradonačelnicima opština Parteš- Pasjane i Ranilug, Draganom Petkovićem

Ministar za zajednice i povratak Goran Rakić se danas sastao sa gradonačelnicima opština Parteš-Pasjane i Ranilug, Draganom Petkovićem i Vladicom Aritonovićem, i pozitivno odgovorio na njihove zahteve kada su u pitanju infrastrukturna ulaganja u ove dve opštine, saopšteno je iz MZZP-a.

Rakić je naveo da je bolja infrastrukturna uređenost opština veoma važna za njene žitelje i da podržava zahteve gradonačelnika koji se tiču većih ulaganja u bitne projekte, a “koji će biti realizovani u cilju poboljšanja života”.

”Gradonačelnici ove dve opštine su mi danas predočili koji su projekti značajni za Parteš-Pasijane i Ranilug i bilo mi je zadovoljstvo da mogu da im kažem da će Ministarstvo za zajednice i povratak sem izgradnje novih i renoviranja postojećih stambenih objekata za porodice koje žive teško i podržati sve one projekte koji su prioritetni”, kazao je Rakić.

Rakić je istakao da će se i u budućnosti zalagati za bolji život građana, i da to “nije samo deklarativno, već da se to vidi i na terenu”.

Nakon iskazane zahvalnosti od strane gradonačelnika Petkovića i Aritonivića na podršci u nameri da Parteš-Pasjane i Ranilug budu infrastrukturno uređenije opštine, dogovorene su i posete ovim opštinama u narednim danima, zaključuje se u saopštenju Ministarstva za zajednice i povratak.

Milena Maksimović
%d bloggers like this: