fbpx

Rakić i Ivanović razgovarali o ulaganjima u opštini Novo Brdo

фото: Министарство за заједнице и повратак

Ministar za zajednice i povratak u kosovskoj vladi Goran Rakić razgovarao je sa gradonačelnikom Novog Brda Svetislavom Ivanovićem o infrastrukturnim ulaganjima, saopšteno je iz MZZP-a.

Ivanović i Rakić su razgovarali o realizaciji projekta asfaltiranja puteva u opštini Novo Brdo koji su, kako se navodi, u lošem stanju.

”Planiramo da opštini Novo Brdo pomognemo u realizaciji projekta asfaltiranja puteva koje koristi veliki broj ljudi u mahalama ove opštine. Verujem da ćemo na ovaj način olakšati svakodnevni život stanovnika opštine Novo Brdo i to je ono što me raduje”, kazao je Rakić.

Gradonačelnik opštine Novo Brdo, Svetislav Ivanović, je tokom sastanka kazao da ga raduje činjenica što je naišao na razumevanje od strane ministra Gorana Rakića, kada je u pitanju realizacija zahteva koje je izneo.

”Zajednički možemo da uradimo mnogo za opštinu Novo Brdo. Izuzetno mi je drago što smo danas dogovorili realizaciju asfaltiranja puteva koji su u lošem stanju u mahalama opštine Novo Brdo, i ovaj dogovor ćemo vrlo brzo konkretizovati”, istakao je gradonačelnik Ivanović.

Milena Maksimović
%d bloggers like this: