Rakić i Todić potpisali memorandume za parterno uređenje naselja Sočanica i asfaltiranje puta Tresava-Bare

фото: Министарство за заједнице и повратак

Memorandume o ”Parternom uređenju naselja Sočanica” i ”Prvoj fazi asfaltiranja puta Tresava-Bare”, u opštini Leposavić, danas su u Ministarstvu za zajednice i povratak potpisali ministar Goran Rakić i gradonačelnik Opštine Leposavić Zoran Todić. Kako je saopšteno iz MZZP-a realizacija oba projekta biće vrlo brzo započeta i na terenu.

Rakić je kazao da će finansijska podrška Ministarstva za zajednice i povratak „dobrim i korisnim projektima, kao što su ovi“, i u narednom periodu biti neizostavna.

”Dobrim projektima za urećenje platoa, puteva, škola, vrtića, pravljenjem novih i rekonstrukcijom kuća želimo da pokažemo da nam je stalo do poboljšanja kvalitet života građana svih zajednica. U okviru raspoloživih sredstava koje Ministarstvo za zajednice i povratak ima za ovu godinu pokušaćemo da realizujemo što više kvalitetnijih projekata”, rakao je Rakić.

Gradonačelnik Leposavića Zoran Todić ističe da je Sočanica jedno od većih naselja na teritoriji opštine Leposavić, te da se na projekat parternog uređenja već duže vreme čekalo.

”Svaki novi projekat za nas mnogo znači. Iskreno verujem da je parterno uređenje naselja Sočanica i prva faza asfaltiranja puta Tresava-Bare samo početak svega onoga što ćemo zajedno sa ministrom Goranom Rakićem i ministarstvom na čijem je čelu realizovati u budućnosti”, rekao je Todić.

Milena Maksimović