fbpx

U Gračanici završen Memorijalni turnir „Igrajmo za budućnost – pamtimo Dimitrija”

фото: Општина Грачаница

Ovogodišnji, šesnaesti po redu Memorijalni turnir u malom fudbalu „Igrajmo za budućnost – pamtimo Dimitrija” u Gračanici završen je danas finalnim utakmicama. Prvo mesto osvojila je ekipa iz Ugljara.

Drugo mesto pripalo je ekipi „Simonida“ iz Gračanice, treće mesto osvojila je ekipa Gotovuša „Huligani“, i četvrto mesto pripalo je ekipi iz Livađa. Za sve četiri ekipe obezbeđeni su pehari i novčane nagrade. Na turniru je učestvovalo 18 ekipa sa celog Kosova.

Na turniru su dodeljena i priznanja za najbolje pojedince u vidu medalja i pehara, najboljem strelcu Nemanji Popoviću, zatim najboljem igraču Vladici Galiću i najboljem golmanu Slaviši Jeftiću.

Organizator turnira Dejan Popović, rekao je da je i ove godine interesovanje za učešće bilo veliko, iako je situacija sa virusom korona još uvek aktuelna.

„Odziv ekipa je bio jako dobar, ali zbog nepoštovanja fer pleja nažalost morali smo da diskvalifikujemo dve ekipe. Turnir je samo jedan od načina da Dimitrija pamtimo i nikada ne zaboravimo ovu tragediju koja nas je zadesila“, kazao je Popović.

Memorijalni turnir pod sloganom “Igrajmo za budućnost – pamtimo Dimitrija”, igra se u znak sećanja na sedamnaestogodišnjeg učenika srednje medicinske škole koji je ubijen 5. juna 2004. ispred kioska brze hrane u Gračanici.

Izvor: Naša Gračanica
%d bloggers like this: