fbpx

Rakić u Novom Brdu potpisao memorandum o asfaltiranju ulica i posetio paraolimpijca Ivana Cvetkovića

фото: Министарство за заједнице и повратак

Ministar za zajednice i povratak Goran Rakić danas je u selu Straža u opštini Novo Brdo, zajedno sa gradonačelnikom Svetislavom Ivanovićem, posetio Ivana Cvetkovića koji je postao prvak Evrope u trčanju na 400 metara za paraolimpijce, saopšteno je iz Ministarstva za zajednice i povratak.

Prilikom posete poznatom srpskom paraolimpijcu ministar je rekao da je Ivanov uspeh, uspeh svih nas.

”Ovo je primer da upornost i vera u uspeh uvek donose rezultate. Veoma mi je drago što sam danas razgovarao sa Ivanom, Srbinom za koga je čula i koji je po njegovom uspehu poznat u čitavoj Evropi. On je naš najbolji ambasador sporta i ja mu se na tome zahvaljujem”, kazao je Rakić, i dodao da je današnja njegova poseta poruka podrške zalaganju i radu u daljim uspesima.

foto: Ministarstvo za zajednice i povratak

„Uvek ćemo biti tu da pomognemo ne samo Ivanu, već svima koji iskreno i marljivo rade na ostvarenju rezultata, svoje ciljeve i ostvare”.

Cvetković je tokom susreta sa Rakićem kazao da svaka podrška puno znači i da je najsrećniji što svoj uspeh može da podeli sa svima.

Pre posete Cvetkoviću, ministar Rakić je u Opštini Novo Brdo sa gradonačelnikom Svetislavom Ivanovićem potpisao Memorandum ”Asfaltiranje puteva u selima Draganac, Makreš, Zebince i Bostane”, nakon čega je rakao da se najavljene investicije na ovaj način realizuju i da će u najskorijem mogućem roku sve opštine sa kojima su potpisani memorandumi o revitalizaciji putne infrastrukture, dobiti nove puteve, zaključuje se u saopštenju Ministarstva za zajednice i povrtak.

Milena Maksimović
%d bloggers like this: