Rakić i Todić posetili porodicu Milosavljević u selu Crnatovo kod Leposavića

фото: Министарство за заједнице и повратак

Porodici Zorana Milosavljević u zaseoku Leskova, sela Crnatovo, koje je nekih 20 km udaljeno od Leposavića, posetili su ministar za zajednice i povratak Goran Rakić i gradonačelnik Opštine Leposavić Zoran Todić, uručivši im nameštaj i belu tehniku za opremanje kuće, koju kako Milosavljevići kažu, ne bi mogli sami da obezbede, saopšteno je iz Informativne službe MZP.

Prilikom posete porodici Milosavljević, ministar Rakić je kazao da je pomoć u nameštaju i beloj tehnici, pokazatelj da je briga za svako srpsko domaćinstvo na Kosovu jednaka, bez obzira da li neko živeo u gradu ili u ruralnim sredinama.

”Milosavljevići su veoma zadovoljni svime što su dobili i to nam je sada najvažnije. Svakodnevnim prisustvom na terenu pokušavamo da pomognemo što više ovakvih porodica jer je značajno da im pokažemo da smo tu za njih ”, rekao je Rakić, piše u saopštenju MZP.

Gradonačelnik Opštine Leposavić Zoran Todić je, zahvaljujući se ministru Goranu Rakiću, istakao da je pomoć porodicama koje žive u udaljenijim selima opštine veoma važna, i da je donaciju u nameštaju i beloj tehnici dobila prava domaćinska porodica.

”Imamo veliki broj sela koja su udaljena i pomoć porodicama koje žive u tim selima je uvek dobrodošla. Opština će u saradnji sa ministarstvom ali i ostalim institucijama, nastojati da im učini život lakšim”, kazao je gradonačelnik Todić.