fbpx

Generalni sekretar SD Crvena zvezda Ivan Milojević u poseti Gračanici

фото: Општина Грачаница

Generalni sekretar Sportskog društva Crvena zvezda Ivan Milojević posetio je danas predsednika opštine Gračanica Srđana Popovića povodom „Akademije vodenih sportova Crvena zvezda“, škole plivanja i vaterpola koja se trenutno održava u Gračanici. Fudbalski klub Crvena zvezda 28. jula igra revanš meč kvalifikacija za Ligu šampiona sa fudbalskim klubom Kairat. Odlazak sportske dece na utakmicu je besplatan.

Generalni sekretar Sportskog društva Crvena zvezda Ivan Milojević pozvao je svu decu iz Gračanice da budu gosti 28. jula na fudbalskoj utakmici, navodi se u saopštenju opštine Gračanica.

„Deca iz Gračanice imaju toliku želju za bavljenjem sportom da posle ovog mog dolaska, ne samo što je vaterpolo klub Crvena zvezda prepoznao i uradio zahvaljujući Nikoli Rađenu i predsedniku Gračanice što su omogućili deci da se bave vodenim sportom, pričam kao generalni sekretar da ćemo i kroz ostale sportove pružiti deci mogućnost da se pronađu i u nekom drugom sportu, potrudićemo se da otvorimo ogranke ovde i da ti ogranci budu regrutni centar za takmičarski uspešne nade sporta. Sport je ono najbitnije za našu decu, deca koja uđu u sistem sporta postaju jedni od najboljih i najzdravijih činioca društva, jedan sportista uvek donosi trostruku vrednost državi, to je zdravstveno zbrinuto dete, socijalno zbrinuto dete kje se uči pravim istinskim vrednostima dobija i sportsko vaspitanje i dobija i nastavno vaspitanje. U budućnosti je nama cilj da preko Sportskog društva Crvene zvezde omogućimo deci na Kosovu da imaju što veće mogućnosti da se bave sportom, želimo da budemo prisutni ovde svakodnevno, ne samo u nekim akcijama, ono što je naša želja jeste da budemo jaki na delima, a ne na rečima, jer dela su ta koja krase Crvenu zvezdu i našu priču“, kazao je Milojević.

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović ističe da je najvažnije da su deca zadovoljna i srećna to je ono ka čemu težimo.

„Imao sam veoma konstruktivan razgovor sa generalnim sekretarom Sportskog društva Crvena zvezda. Razgovarali smo i o kampu koji se trenutno održava ovde u Gračanici, dogovorili smo da se saradnja nastavi i u budućnost. Ono na šta sam jako ponosan jeste da se veliki broj dece odazvao i da su veoma srećni što su polaznici škole plivanja i vaterpola“, kazao je Popović.

Fudbalski klub Crvena zvezda 28. jula u 20.30 časova igra revanš meč kvalifikacija za Ligu šampiona sa fudbalskim klubom Kairat.

Opština Gračanica obaveštava roditelje da je odlazak sportske dece na utakmicu besplatan.

Na utakmici je dozvoljeno prisustvo 25.000 dece uzrasta do 14 godina, pri čemu je jedan pratilac (roditelj) dotvoljen na desetoro dece.

Svi roditelji koji žele, mogu prijaviti minimum desetoro dece na dole navedene mejlove i brojeve telefona.

Neophodno je dostaviti sledeće informacije:

-broj dece koje roditelj prijavljuje za odlazak i broj roditelja pratilaca ( mah jedan roditelj na desedoro dece)

-ime prezime roditelja pratioca

-klub u okviru sportskog društva

-da li se očekuje od Kluba organizacija prevoza ili ne.

snezana.spasojevic@crvenazvezdafk.com ili 066/8011361

dragana.banjeglav@crvenazvezdafk.com ili 066/8011374

katarina.nikolovski@crvenazvezdafk.com ili 066/8011372

Milena Maksimović
%d bloggers like this: