fbpx

U Gračanici odigrana vaterpolo utakmica

фото: Наша Грачаница

Na bazenu Hacijenda u Gračanici danas je u okviru “Akademije vodenih sportova Crvena Zvezda” odigrana vaterpolo utakmica između veterana i polaznika škole plivanja i vaterpola. Vaterpolisti su bili podeljeni u dve ekipe na plave i bele. Utakmica je završena nerešenim rezultatom, ali je ekipa plavih pobedila na penalima, objavljeno je na sajtu opštine Gračanica.

Nakon održanih treniga za mlađu i strariju grupu polaznika „Akademije vodenih sportova Crvena zvezda“ u popodnevnim časovima odigrana je vaterpolo utakmica. Odigrane su četiri četvrtine po šest minuta. Na utakmici je bilo dosta zanimljivih poteza i golova, kao i zabave u bazenu, koju su polaznici škole plivanja i vaterpola mogli da nauče od svojih trenera.

Trener ekipe belih bio je predsednik opštine Gračanica Srđan Popović. Popović je rekao da je ovo istorijski trenutak, jer se po prvi put igra jedna vaterpolo utakmica u Gračanici,

„Imam tu čast da po prvi put da budem trener jednog vaterpolo tima. Jako mi je drago da će se ovo prelepo druženje naših mališana i vaterpolista nastaviti i u budućnosti. Raduje to što su naši mališani stvarno presrećni ovim događajem i ova utakmica je jedna od lepših stvari koja će se pamtiti u našoj opštini“, poručio je Popović.

Izvor Naša Gračanica
%d bloggers like this: