fbpx

Popović gost na otvranju vaterpolo kampa u Beogradu

фото: Општина Грачаница

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović prisustvovao je svečanom otvaranju „Akademije vodenih sportova Crvena zvezda“ u Beogradu na bazenima „25 maj“, saopšteno je na sajtu Naša Gračanica.

Svečanom otvaranju „Akademije vodenih sportova Crvena zvezda“ u Beogradu prisustvovale su zvanice iz sveta sporta, politike i privrede, među njima su bili predsednik opštine Gračanica Srđan Popović, gradonačelnik Budve Marko Bato Carević, sekretar Sekretarijata za sport kulturu, mlade i saradnju sa NVO iz opštine Berane, Zoran Jojić i direktor Sportskog centra Mionica Željko Radosavljević.

Proslavljeni vaterpolista Nikola Rađen ističe da je ovo nastavak jedne lepe saradnje.

„Ovo je nastavak saradnje između Opštine Gračanica, predsednika Popovića i nas „Akademije vodenih sportova Crvena zvezda“, koja je počela u maju ove godine u Gračanici. Organizovanjem kampa škole plivanja i vaterpola, dokazali smo da Srbi mogu normalno da žive na Kosovu i Metohiji i da time čine pravu star“, poručio je Rađen.

Kamp promoviše zdrav segment života, stvara potrebu za zdravljem i vežbanjem, a osnovni program je osmišljen za dečake i devojčice neplivače i poluplivače, program vaterpolo treninga mogu pohađati svi koji savladaju obuku plivanja, a grupe se formiraju prema godištu i sposobnostima, navodi se na sajtu Naša Gračanica.

Izvor: Naša Gračanica
%d bloggers like this: