fbpx

Rakić: Započeta prva faza asfaltiranja puta Tresava-Bare

фото: Министарство за заједнице и повратак

Ministarstvo za zajednice i povratak realizuje projekte predviđene potpisanim memorandumima sa opštinama na Severu Kosova. Danas je započeta prva faza asfaltiranja puta Tresava-Bare u opštini Leposavić, dužine 1.000 i širine četiri metra.

Na trasi ovog puta nalaze se zaseoci Trebice, Manase, Jazovići, Cvetkovići, Rikovo, Matovići, tako da će ovaj put meštanima koji žive u navedenim mestima umnogome olakšati život i obavljanje svakodnevnih poslova, saopšteno je iz Ministarstva za zajednice i povratak.

Ministar za zajednice i povratak je po početku asfaltiranja ove deonice puta istakao, da će ministarstvo na čijem je čelu realizovati sve planirane projekte, a da je većina ovih projekata i te kako važna govori i činjenica da su idejni planovi za njihovu realizaciju započeti unazad nekoliko godina.

”Izuzetno sam srećan što je danas započeta prva faza asfaltiranja ovog puta. S obzirom da se trudimo da ljudima olakšamo svakodnevni život, znam da je ovo korak u tom pravcu. Deonica koja se radi u prvoj fazi nije velika po dužini ali je i te kako značajna za veliki broj ljudi koji žive u ovom delu opštine Leposavić”, rekao je Rakić.

Iz Opštine Leposavić ističu, da je svaki realizovan infrastrukturni projekat u ovoj opštini od izuzetnog značaja, a gradonačelnik Zoran Todić je ministru Rakiću zahvalio na veoma dobroj saradnji.

Milena Maksimović
%d bloggers like this: