fbpx

Kosovska Mitrovica: Pucnjava i tuča u kaficu, dve osobe ranjene

Фото: Коссев

Najmanje tri osobe su povređene u tuči i pucnjavi koje su se dogodile nešto posle 22.30 u centru Kosovske Mitrovice. Iz policije su potvrdili da su dve osobe ranjene iz vatrenog oružja, prenosi Kossev.

Kako prenosi Kossev, tuča i pucnjava dogodile su se u ulici Vardarska, u neposrednoj blizini jednog od mitrovičkih kafića. Nakon pucnjave, na licu mesta viđen je i mladić koji hramlje, a iz predela potkolenice se videla krv. Takođe, tuča se nakon pucnjave nastavila i ispred kafića.

Istovremeno, više desetina mladih pobeglo je nakon pucnjave i napustilo kafić.

Na lice mesta je ubrzo stigla ekipa hitne pomoći koja je odvezla u bolnicu najmanje dve mlađe osobe. U međuvremenu su stigli i pripadnici Kosovske policije. Oni su se potom uputili ka ulici koja vodi ka mitrovičkom KBC-u.

Portparol Kosovske policije za region Sever, poručnik Branislav Radović, potvrdio je oko ponoći za KoSSev da je nešto ranije došlo do incidenta u ulici Vardarskoj. Policiji je oko 22.42 prijavljeno da je jedno lice najverovatnije povređeno u kafiću „Amnezija“ nakon čega su jedinice izašle na teren.

Radović je naveo da su tokom incidenta dve osobe ranjene iz vatrenog oružja, jedna u butinu, a druga u nožni prst.

Istraga je u toku, drugi detalji o ovom slučaju biće naknadno saopšteni nakon dobijanja preciznijih i potpunih informacija, poručio je Radović.

Inače, ove je druga tuča omladine u Kosovskoj Mitrovici za sedam dana. Prošle nedelje osamnaestogodišnji učenik srednje Ekonomske škole izbo je britvom maloletnog učenika i to u prostorijama škole.

Izvor: Kossev

%d bloggers like this: