fbpx

Ljiljana Šubarić preuzela dužnost predsednice opštine Gračanica

Фото: Наша Грачаница

Novoizabrana predsednica opština Gračanica Ljiljana Šubarić preuzela je danas dužnost na ovu funkciju koju će obavljati u naredne četiri godine. Takođe danas je održana i konstitutivna sednica Skupštine opštine Gračanica, navedeno je na sajtu Naša Gračanica.

Šubarić je novu dužnost primila od dosadašnjeg predsednika opštine Srđana Popović i tom prilikom navela da će socijalna karta biti osnov njenog mandata, te da želi da svi budu jednaki.

“Završićemo započete infrastrukturne projekte, a zatim nas očekuje mnogo uloženog truda za planove koje imam i želim da sprovedem za bolji život svih građana u našoj opštini“, istakla je Šubarić.

Na sednici Skupštine opštine Gračanica danas su verifikovani mandati 19 novih odbornika, od kojih 18 odbornika Srpske liste i 1 odbornik alijanse Albanaca. Zatim su svečane izjave položili odbornici i nova predsednica opštine.

Kako prenosi Naša Gračanica, danas je jednoglasno izabran Milan Dimitrijević za predsednika Skupštine opštine Gračanica, a za njegovog zamenika Ljeutrim Ajeti.

Sednici su prisustvovali predstavnici OEBS-a, Evropske unije i pripadnici slovenačkog KFOR-a.

Izvor: Naša Gračanica

%d bloggers like this: