fbpx

Predsednica opštine Gračanica na sastaku sa ministrom Rakićem bez medija

Фото: Општина Грачаница

Samo dan posle sastanka sa novinarima, na kome je obećala transparentnost u radu i pozivanje novinara na svoje aktivnosti, nova predsednica opštine Gračanica, dr Ljiljana Šubarić se sastala sa ministrom za povratak i zajednice Goranom Rakićem bez prisustva medija.

Kako piše u saopštenju Informativne službe opštine Gračanica, ministar Rakić je predsednici opštine poželeo uspeh u radu, a ona je, zahvalivši se, istakla da će „težiti ostvarenju postavljenih ciljeva za dobrobit građana Gračanice.

„Briga o građanima, ulaganje u zdravstvo, obrazovanje, sport i razvoj poljoprivrede biće prioriteti u budućem radu lokalne samouprave, sve to kako bi Gračanicu učinili boljim mestom za život“, kazala je predsednica Šubarić, navodi se u saopštenju.

Prilikom posete Rakić je istakao da je uveren da će posvećenost novog rukovodstva Opštine Gračanica, na čelu sa prof. dr Ljiljanom Šubarić, doprineti da građani naše opštine žive bolje i kvalitetnije, te da će u tom smislu imati podršku Ministarstva za povratak i zajednice.

„Sve što budemo radili to će biti u saradnji sa Opštinom, zajednički ćemo raditi na mapiranju i definisanju prioriteta u cilju poboljšanja uslova života stanovnika ove opštine“, istakao je Rakić.

Današnji razgovor sa predsednicom opštine Gračanica Ljiljane Šubarić prvi je zvanični susret sa nekim zvaničnikom od pruzimanja dužnosti, zaključuje se u saopštenju opštineske Informativne službe.

A.Ć.
%d bloggers like this: