fbpx

Tablet računari za đake u opštini Gračanica od Kancelarije za vezu Vlade Rumunije

Фото: Наша Грачаница

Šezdeset i jedan tablet računar predat je kao donacija odeljenju obrazovanja opštine Gračanica od strane Kancelarije za vezu Vlade Rumunije. Tableti će biti dodeljeni učenicima na teritoriji opštine Gračanica.

Uz zahvalnost Kancelariji za vezu Rumunije na ovom vidu pomoći direktorica opštinskog odeljenja obrazovanja Brankica Nićić kazala je da će ova donacija biti od velike pomoći učenicima.

„Zahvaljujem se Kancelariji za vezu Vlade Rumunije što je opštinu Gračanica prepoznala kao partnera u saradnji. Hvala vam na ovoj donaciji i verujem da će deca biti zadovoljna jer će im tablet računari biti od velike pomoći u nastavi“, kazala je Nićić.

Šef Kancelarije Rumunije na Kosovu, Danijel Onisor kazao je da je ovo samo početak još bolje i uspešnije saradnje sa opštinom Gračanica.

„Živimo u vreme pandemije i osavremenjavanje života u digitalnom svetu je od velike važnosti. Svim učenicima koji će biti dobitnici tablet računare želim sve najbolje u daljem radu. Srećni praznici svima u ime Kancelarije za vezu vlade Rumunije“, rekao je Onisor.

Izvor: Naša Gračanica
%d bloggers like this: