fbpx

Predstavnici opštine Gračanica u poseti opštini Sokobanja

Представници ОГ у Сокобањи Фото: Наша Грачаница

Predstavnici opštine Gračanica, direktor omladine i sporta Dušan Cvejić i direktorica Turističke organizacije Gračanice Sandra Đokić, obišli su opštinu Sokobanja i tom prilikom sastali se sa predsednikom dr Miodragom Nikolićem, zamenikom predsednika Vladimirom Milovanovićem i direktorom SC „Podina” Milošem Krstićem.

Razmotrene su mogućnosti saradnje između ove dve opštine i razmeni različitih iskustva, primera dobre prakse na svim poljima, posebno u oblasti sporta i turizma.

Poseta opštini Sokobanja realizovana je u sklopu Državnog školskog takmičenja u stonom tenisu za učenike osnovnih i srednjih škola, koja je i po prvi put bila domaćin ovog prvenstva.

Učestvovala si i deca naših škola, koja su na takmičenju koristila opremu i rekvizite koje im je nedavno poklonio Stonoteniserski klub „Novi Sad“.

Na svečanoj dodeli medalja Državnog školskog takmičenja u stonom tenisu, medalje prvoplasiranima su uručili i predstavnici opštine Gračanice, čime je od strane organizatora upućena zahvalnost na poseti i učestvovanju na prvenstvu.

Sokobanja je opština sa najdužom tradicijom organizovnog turizma u Srbiji i idealnim uslovima za razvoj sportskog-rekreativnog turizma i u tu svrhu je izgrađeno i više sportskih objekata.

Zbog toga je poseta predstavnika opštine Gračanica opštini Sokobanja od velikog značaja, ne samo u razmeni iskustava, već i na planu izgradnje još boljih međusobnih odnosa i obostrane pomoći.

Izvor: Naša Gračanica
%d bloggers like this: