fbpx

Ljiljana Šubarić obišla prvorođenu bebu u Gračanici

Фото: Општина Грачаница

Predsednica opštine Gračanica, Ljiljana Šubarić, posetila je Ginekološko-akušersku kliniku u Gračanici, gde je obišla prvorođenu bebu u novoj 2022. godini., saopšteno je iz ove lokalne samouprave.

Naš portal je već pisao danas da je prvog dana nove 2022. godine u porodilištu u Gračanici rođen zdrav dečak, koji je treće dete mame Kristine Krstić, koja sa porodicom živi u Gornjoj Gušterici.

U saopštenju opštine Gračanica je navedeno da je mamu i bebu danas obišla predsednica ove opštine, Ljiljana Šubarić, koja je tom prilikom istakla da je rođenje bebe uvek lepa vest, te da je najveća želja da se u Gračanici rađa što više beba.

„Danas imamo lepu i radosnu vest, opština je postala bogatija za još jednog člana naše zajednice. Tim povodom došli smo da obiđemo bebu i da majci uručimo poklon, čestitamo joj rođenje deteta, a bebi poželimo puno zdravlja i sreće, verujemo da će postati dobar i pošten čovek“, rekla je Šubarić.

Ona je iskoristila priliku i da lekarima i zdravstvenim radnicima u porodilištu i bolnici u Gračanici poželi srećnu Novu godinu i mnogo uspeha na privatnom i poslovnom planu, navodi u saopštenju.

“Opština Gračanica i dalje će voditi računa o deci i njihovom razvoju, ali i nastaviti da podržava zdravstveni sistem u cilju poboljšanja usluga pacijentima, ali i rada lekarima i zdravstvenim radnicima”, poručila je Šubarić.

Ana Marković
%d bloggers like this: